keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Hyvät ja huonot uutiset....

Joskus vaan kaikki ei mene putkeen ja nyt viime viikkoina on tullut enemmän niitä huonoja uutisia.
Viime viikolla olin yökylässä Sabinalla ja keskellä yötä Ilona sai jonkunlaisen kipukohtauksen. Säikähdin tosi paljon ja varasin heti eläinlääkäriin ajan.  Ilonalta tutkittiin iso verenkuva, jossa ei mitään hälyttävää, kaikki normaaleja ja sen puoleen terve koira.  Aristi selkää ja päätettiin kuvata selkä. Sieltä löytyi sitten spondyloosi.  Nyt sitten jatkamme elämää kipulääkkeen kera siihen asti kunnes rauhoittuu.  Epätietoisuus näissä asioissa on pahinta ja nyt onneksi on tieto. 

Toinen asia joka vaivaa kovasti minua on Liinan tilanne.  Liinalle on alustavasti tehty lymfoomaepäily ja se menee lisätutkimuksiin ensi viikolla.  Lauralle voimia Liinan kanssa, olen hengessä mukana. 

Lonkkakuvilla puolestaan on käynyt 3 kasvattiani joista Br Penelope & Mimi ja Br. Pink Floyd & Jeri olivat A - A kyynäret 0 - 0,  LTV0,  VA0 

Br. Quattro & Junnu taas puolestaan sai D - D ja kyynäret 1 - 0 
Vähän puskista tämä tulos tuli mutta näillä mennään. 

Hugo & Br. Nota Bene ja Jemina pyörähtivät viime viikonloppuna Kotkan kv. näyttelyssä saaden toisen sertinsä ja ekan cacibin ja ollen VSP.  Paljon onnea komealle pojalle ja kotijoukoille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti