lauantai 9. syyskuuta 2017

HK1 Elvi


Pitkästä pitkästä aikaa saan taas päivittää iloisia uutisia oman koiran tekemisestä.  Siitä on 2 vuotta kun Elvin kanssa BH koe suoritettiin ja nyt koko lailla 2 vuotta siitä ekassa hakukokeessa.  Suuria en odottanut, kun se teki noutokapulan kanssa kunnon voltin juurikin tuolla samalla kentällä reilu viikkoa aikaisemmin.  Kapulakin tippui suusta, koira ravisteli hiukan ja otti kapulan ja toi sen mulle.  Muutaman kerran tässä viikolla sitä noutoa ( 1m ) treenasin ja oli tahmeeta.  Jätin koko homman herran haltuun. 

Kokeessa se ei sitten hypännyt metristä ollenkaan, josta puutteellinen ja 0 pistettä.  No se seuraaminen ja kaikki sen lieveilmiöt ovat meidän ongelma.  Mutta kun paikallaolo, jäävät ja eteenmeno onnistuivat kuin myös tasamaan- ja A-estenouto, pisteet riittivät rimaa hipoen 73 pistettä.  Kenttä oli ampumaradan lähellä ja koko ajan kuului ylimääräistä pauketta, mutta se ampuminen ei ole meille mikään ongelma.

Henkilöhaussa taas ekalta pistolta vasemmalle löytyi maalimies.  Seuraava pisto toiselle puolelle, hyvä syvä pisto.  Taas vasemmalle, syvä pisto ja takastullessa näin kun otti rullan suuhun n. 25m ennen keskilinjaa. Ilmoitin tuomarille etten hyväksy ilmaisua ja jatkoin taas oikealle.  Hyvä ongelmaton pisto. Taas oikealle, syvä pisto ja koira tulee rulla suussa. Olin hieman epävarma, mutta hyväksyin piston ja lähdettiin näytölle.  Huomasin heti että meistä kumpikaan, ei Elvi enkä minä, ole kartalle mihin se oikein minua vie. Mutta se veikin minut kuitenkin maalimiehelle.  Mm sanoi ettei se käynyt siellä. Tuomari totesi että se otti hajuvanasta rullan.  No joka tapauksessa 2 maalimiestä löytyi sallitussa ajassa ja siitä 160 pistettä.

Esineruutu taas sujui todella tahmeasti Elviltä vaikka se vaaditun yhden esineen nostikin, mutta vauhti ei ollut tuttua Elviä.  29 pistettä! 
Yhteensä 262 pistettä HK1 koulari 2. tuloksella!

Hyvä Elvi, olet ansainnut maksalaatikkosi ja minä sidukan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti