keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Tämän viikon juttuja!

SBCAK erikoisnäyttely 8.6.2019 Sari Solannin muistonäyttely

Erkkari järjestettiin tänä vuonna kuvankauniissa Strömforssin ruukin alueella.  Päivä oli helteinen mutta nurmikenttää reunistivat mukavasti isot tammet luoden näyttelyyn osallistuville koirille ja ihmisille varjopaikkoja.  Tuomarit olivat varmasti kovilla, kun kehiin ei suojaa voinut saada.  Mutta hienosti jaksoivat kaikki.  

Parhaiten näissä bileissä meidän koirista pärjäsi Jeriko & Briskness Jack Daniel,s saaden ERI 1 SA käyttöluokassa.  Jeriko oli näyttelyssä 6 vuoden tauon jälkeen!  Paljon Onnea Sabina ja Jeriko. 

Omia kasvatteja oli ilmoitettu  mukavasti, yhteensä 10 kpl.  Viimeisistä pennuista oli ilmoitettu 4,  Leevi, Camo, Gitta ja Lisa.  Kaikki 4 saivat KP:n joka jaettiin kaikille pennuille. Camo oli pikku-urospentujen 2,n ja Leevi 3.s.  Lisa nartuista 3.s ja Gitta 5.s.  Kaikki esiintyivät loppujen lopuksi ja ennakko-odotuksia paremmin mistä propsit meille.  Vähän kun treenataan niin eiköhän se siitä.  

Muista koirista  Saimi Nuo ERI,  Robin EH,  Rumba EH,  Elvi EH, Ilona EH
Kuvissa Gitta ja Lisa!  Näyttelypäivä oli todella kuuma mutta onneksi paikassa oli hyvä uintipaikka koirille.  Meidän porukassa oli 10-15 koiraa yhtaikaa uintiretkellä.

Hulda & Briskness Quickstep on käynyt luonnetestissä ja alla osa-alueiden pisteet.  Tulos hyväksytty luonnetesti pistein +125  Paljon onnea Sonja ja Hulda!

Tässä vielä osa-aluepisteet erikseen:
Toimintakyky - 1 pieni
Terävyys +1b koira, joka ei osoita lainkaan terävyyttä
Puolustushalu +1 pieni
Taisteluhalu +2b kohtuullisen pieni
Hermorakenne +1b hermostunein pyrkimyksin
Temperamentti +2 kohtuullisen vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus ++ laukauskokematon
  Meea & Br. Noisy Nellie aloitti viikon upeasti Tamskin iltakisoissa agilitykisoissa juoksemalla komean nollaradan ja saaden toisen LUVAn.  Ohjaaja konttasi kesken matkan mutta koira jatkoi maalilinjan yli.  

Paljon onnea molemmille!

Aiemmin helatorstaina Meea kävi luonnetestissä saaden hienot pisteet 172 mutta valitettavasti painetta oli liikaa, eikä se enää laukaksia kestänyt ja näin luonnetesti hylättiin.  Koira on kuitenkin aivan yhtä rakas kun ennen testiäkin.  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti