tiistai 1. toukokuuta 2018

1.s tuloksia pukkaa.... väkisin! Elvi ja Sture

28.4.2018

Kisattiin tänään tokon avoimessa luokassa toisen kerran ja toisen ikinä minäkin. En ole aloa korkeammalle jatkanut koskaan.  Kovin suuria odotuksia ei ollut koska meidän kaukot ja varsinkin ruutu ovat tökkimeet pahasti.  Treeneissä ainoastaan yhden kerran koira on mennyt ruutuun ja sekin ihan lähelle nauhaa että juuri ja juuri mahtui nostamaan koiran istumaan.  Mutta nytpä olikin ihan huippupäivä.  Noista molemmista liikkeistä tuli täysi 10.   Ruutu oli kyllä täydellinen.
Ei me 10:jä paljoa viljelty, yhteensä 3kpl. Elvin "ongelma" on se että sillä on liian kivaa.  Tahtoo hiukka törmätä minuun ja vinoja, hätäisiä perusasentoja.  Tällä kertaa riitti ihan kelpoon tulokseen pistein 284 sijoitus 3.s / 10.

Myös Sturen & Briskness Nomen est Omen ja Jaanan sain houkuteltua kisaan ja he saivat komean ykköstuloksen pistein 181.  Sijoitus niinikään 3.s    Tämä oli Sturen kolmas ykköstulos ja näinollen Sture sai TK1 koularin.     Paljon onnea meille molemmille.

Myös pohjoisesta kuuluu kummia!  Nyt kun ne tuplanollat aksassa on ajat sitten ansaittu niin nyt niitä sitten tulee.  Likka ja Henna tekivät komeat nollaradat sitoituksilla 1 ja 2.  Superonnittelut teille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti