maanantai 21. toukokuuta 2018

Se pahuksen "istu" ja 3 pistettä....


Laitan nyt tännekin meriselityksen meidän ekasta EK-kokeesta Hollolassa 20.5.2018

No niin! Ompahan käyty Elvin kaa ekoissa EK-kisoissa. Lopputuloksesta ei jälkipolville jäänyt paljon kerrottavaa. Tai jäi, paljonkin. Koe aloitettiin sillä meille hieman hankalammalla osiolla eli jäljellä. Sieltä saatiin täydet pisteet, Elvi nosti 3 keppiä ja mä yhden! 😂 Seuraavaksi oli esineruutu ja ajassa 1.50 kaksi esinettä nousi. Pudotettu on meidän lemppari josta myös täydet propsit. Pikkuruutu on toinen meidän pravuuriliike ja ajassa 17.4 sekuntia pikku-esine tuotiin mun käteen.
Näitten jälkeen siirryttiin henkilöhaku osuuteen ja siellä alkoi vaikeudet heti ekalla pistolla sen Lennu-norskin kanssa. Elvi tuli rulla auki ja suussa sieltä ja lähdettiin näytölle. No sehän oli tietty virhe. Kysyin tuomarilta saanko vaihtaa toisen rullan ja laitoin svedun kaulaan. No sitähän alettiin sitten nostaa oikein urakalla. Tällä kertaa osasin lukea koiraa oikein enkä hyväksynyt niitä rullantuonteja vaan pokkana jatkettiin. Jotenkin sillä oli erilainen tatsi siinä rullan tuonnissa silloin kun oli löytänyt maalimiehen. Kaksi tarvittavaa löydettiin mutta työskentelypisteet tippuivat roimasti ja hausta vain 54 pistettä.
Tottiksessa me annetaan muutenkin jo 15 pistettä hyvitystä muihin nähden jättämällä metrisen hyppäämättä. Tänään myös jäävistä istuminen meni makaamiseksi, joten ei saatu koulariin tarvittavia pisteitä. 67 pistettä! Aivan oikeutetusti! Toisaalta olis sekin vituttanut jos se olisi saanut hausta...kin täydet pojot ja sit tottiksesta 67. Maasto 184, tottis 67   yht. 251 p.  😠
Nyt on hyvät ja oikeat neuvot tarpeen tuon haun suhteen. Oon kuitenkin enemmän siitä huolissani kuin tottiksesta. Laitanko haukulle vai mitä teen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti