perjantai 3. syyskuuta 2021

Briskness Dreamoor superleiri 19-22.8.2021 Virrat Marttisten lomasaari

Tämän vuoden ehdoton kohokohta oli meidän Briskness Dreamoor Superleiri Virroilla elokuussa. Tätä yhteisleiriä oltiin suunniteltu jo pitkään, mutta nyt vasta se toteutui. Jännityksessä meitä kuitenkin piti, mikäs muukaan kun korona ja sen mukana tuomat rajoitukset kokoontumisiin. Vielä alkavalla leiriviikolla oli vähän ristiriitaisia uutisia asiaan liittyen, mutta onneksi kuitenkin saimme järkättyä leirin. 

Itselle jännitystä loi Rumban pennun syntyminen. Lämmöt kun laskivat jo ti iltana ja tiedossa oli että siellä on vain yksi pentu. Onneksi Rumban omistaja, Laura lupasi ottaa homman kontolleen.  Lennossa Mevetin pihalla annoin kotiavaimen ja kiireellä kotiin kaatosateeseen pakkaamaan.  Olin nukkunut 2.5 h edellisenä yönä niin pääsin Leevin omistajan kyydissä Virroille.

Torstaina paikalle tuli n. 20 leiriläistä ja lähdettiin tekemään esineruutua vanhan aksakentän huudeille. Kaiken kaikkiaan leirille tuli n. 40 henkilöä, jotka jakautuivat kokolailla kolmannekseen kaikkia, Dreamoor, Briskness ja muut. 😀😀😀 


Perjantaina alkoivat varsinaiset koulutukset pyöriä.  Tokoa oli vetämässä tuore maailmanmestari Maarit Hellman, hakua veti meidän oma Ritva Holmström ja agilityä kouluttajan peruuttamisen vuoksi pikahälytyksellä tullut Anne Mäki Virroilta.

Ylinnä Arjan sunnuntainen hakuryhmä ja alhaalla iloinen Toivasen Hannan jälkiryhmä lauantailta. Saimme maastot suhteellisen lähelle leirikeskusta mikä oli suuri helpotus. Etukäteen hieman stressi siitä tuli mutta kun kävimme katsomassa maastoja, oltiin tosi iloisia.

Perjantai-iltana oli jo lähes kaikki leiriläiset paikalla ja leiriperinteeseen kuuluu aina 2 asiaa, tai ainakin toinen, tietokilpailu ja olympialaiset.  Tietokilpailu oli perjantaina ja siihen oli nopealla syklillä taiottu about 20 kinkkistä kysymystä, perinteisesti mitään ei ole valmiina vaan kaikki tapahtuu hetkessä. Olympialaiset meinasivat aiheuttaa rankkasateen vuoksi meille harmaita hiuksia mutta sitten keksittiin että siellähän on liikuntasali ja kysyttiin sitä.  Siellä oli sopivasti rekvisiittaakin kaikenlaiseen höpö höpö juttuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti